ZB Juristen
logo zeker bouwen
HomeBestemmingsplanRegelgevingVergunningenIn de praktijkOver onsContactProjectenAcquisitie

Actueel

Nieuws

 

 

Kinderopvang locatie zoeken en vergunningen ook in het pakket van Zeker Bouwen

Projectacquisitie van ontwikkeling projecten

Onderzoek naar bouwmogelijkheden geeft zekerheid

Laatste nieuws over seniorenhuisvestingprojecten

Artikel over ontstaan, doel en ontwikkeling van MeerSaam


Kinderopvang locatie zoeken en vergunningen ook in het pakket van Zeker Bouwen

19-03-2018 Nieuw artikel verschenen in de media over schaarste in locaties voor kinderopvang. Zoeken naar panden voor kinderopvang, ook een dienst van Zeker Bouwen, vraagt steeds meer focus op alternatieven. Lees het artikel.

31-01-2018 Gemeentes en brandweer hebben een zeer critische blik op uitvoering van de regelgeving en naleving van de vergunningen voor een kinderdagverblijf. Zeker Bouwen weet als geen andere hoe dit werkt en zal bij haar omgevings- en gebruiksvergunning aanvragen haar opgebouwde expertise optimaal toepassen. De combinatie van de juiste wetgevingregels toepassen en het zelf verzorgen van de benodigde tekeningen en berekeningen geeft een goede garantie op kwaliteit en geen gezeur achteraf als er een keer controle komt van de overheid. Heeft u plannen met een kinderdagverblijf neem dan deze door met onze expert. Eerste gesprek is vrijblijvend. Voor een eventueel vervolg krijgt u een heldere offerte. Bel of mail voor een afspraak.

13-12-2017 Wij mogen nu voor meerdere kinderdagverblijven in onze klantenkring de uitbreiding verzorgen. Met creativiteit en kennis weten wij een groei van kinderdagververblijven mogelijk te kunnen maken.

06-09-2017 Sinds enkele maanden geleden is verzorgen van complete vergunningen voor kinderdagverblijven weer opgenomen in het dienstverleningspakket van Zeker Bouwen.
Tot 2012 heeft Zeker Bouwen 23 kinderdagverblijven geholpen aan vergunningen en is daarna gestopt omdat de markt door overheidsbezuiniging op kindertoeslagen instortte. Er vindt nu weer een positieve kentering plaats waardoor er weer meer vraag is ontstaan. Geïnteresseerden die een kinderdagverblijf willen beginnen kunnen nu weer contact met ons opnemen of bezoek onze website Tips voor kinderdagverblijf beginnen.

Projectacquisitie van ontwikkeling projecten

Zeker Bouwen heeft nu ook de dienstverlening van het acquireren van ontwikkeling projecten in de bouw. Al haar expertise wordt hiervoor ingezet. Zoek u nieuwe projecten dan is dit zeker de moeite waard. Meer weten kijk dan op onze acquisitiepagina.

Onderzoek naar bouwmogelijkheden geeft zekerheid

Het onderzoeken naar bouwmogelijkheden aan of bij een woning voorkomt dat u verkeerd bouwt. Bijvoorbeeld te veel m2 of te hoog. Ook een verkeerd gebruikt kan conflicten geven met de gemeente of buren.
Omdat de regelgeving soms lastig te interpreteren is kan ongewild fouten ontstaan.
Wij kunnen voor u precies op een rij zetten van wat wel en niet gebouwd mag worden. Zowel binnen het bestemmingsplan, vergunningsvrij als met een vrijstellingsprocedure.
Dit geeft u rust en zekerheid. Ook handig om te weten als u een perceel of pand wilt verkopen of na wilt laten aan uw kinderen. Schroom niet om ons te bellen of te mailen voor een afspraak.

Kleinschalige groepshuisvesting voor ouderen in bestaande en nieuwe panden

28-02-2018 Wij zoeken meerdere locaties in Almere voor ontwikkeling van woonblokken of appartementen voor senioren met een zorgvraag. Heeft u iets wat geschikt kan zijn? Neem dan contact met ons op. Telefoon 0413-352640.

20-02-2018 Project Almere staat op het punt om in de startblokken te gaan. Wordt een mooi project.

Het project in Tilburg liggen nu bij de financiers.

Project "Hof van Ravenstein" is nu open voor beleggers. Meldt u zich als u interesse hebt.

16-11-2017 Aantal appartementen in Almere wordt 80. Er is een gedeeltelijke verhuurbare ruimte aan de zorgpartij in opgenomen. Contractfase afname project is bijna afgerond.

In Tilburg staat 1 project op het programma. Een appartementencomplex met totaal 103 woningen voor de doelgroep senioren en studenten met gedeelte verhuurbare ruimte voor een zorgpartij.

Project "Hof van Ravenstein" met 23 senioren woningen opstarten vergt meer tijd dan gepland en wij hopen binnenkort meer tempo erin te krijgen.

08-10-2017 Zijn bezig nu met ontwikkeling van 75 appartementen in Almere. Zijn nu in de aankoop en verkoopfase. Zoeken nog meer locaties in Almere voor ontwikkeling.

Project "Hof van Ravenstein" zit nog in de pijplijn. Gaat op dit moment langzaam maar gestaag verder.

14-11-2017 In Almere gaan wij een project van 80 wooneenheden bouwen voor de doelgroep senioren met een zorgvraag volgens het MeerSaam concept. Het project is vanaf 13 mei 2017 opengesteld voor investeerders die hierin willen participeren. Heeft u als investeerder ook interesse voor een project in Almere kijk dan op de website van beleggingspanden.nl https://www.beleggingspanden.nl/dynamic/panden/3567/Almere.html

 

Artikel over ontstaan, doelstelling en ontwikkeling van MeerSaam verschenen

 

16-9-2017 Aldi van Lierop heeft een artikel geschreven over hoe MeerSaam is ontstaan en tot uitvoering is gekomen. Interessant verhaal. Lees meer

 

Langenbergsestraat  6
5473 NM Heeswijk-Dinther
Tel. (0413)352640
 
Mail: zeker.bouwen.ro@planet.nl
Web: www.zekerbouwen.nl